Afsluiting seizoen 2011-2012 en start seizoen 2012-2013

30 juni mochten we als -12 JV “Benjamin” ons eerste seizoen afsluiten. We zijn met elkaar naar  manege Nijhuis in Eibergen geweest, waar we als eerste een rit met de huifkar hebben gemaakt.

Om de beurt mochten we met z’n drieën op de bok en konden we goed de paarden en de omgeving bekijken. Na de rit mochten we zelf ervaren hoe het is om op een pony te zitten. In het begin was het wel een beetje eng, maar het werd steeds leuker en uiteindelijk liet de leiding ons zelf  de teugels in de hand houden en reden we dus zelf. Wat waren we trots op onszelf en terecht natuurlijk!

Daarna zijn we naar het huis van een gemeentelid geweest en hebben we samen met de + 12 JV heerlijk in de tuin gebarbecued. Wat was het daar mooi en wat hadden we heerlijk weer, daarbij toegevoegd onze goede humeur en het heerlijke eten en u begrijpt wel, het was in één woord: FANTASTISCH.

We danken de Heere dat hij ons deze fijne dag heeft willen geven en dat alles goed mocht verlopen, maar we danken Hem ook voor Zijn hulp tijdens  alle verenigingsavonden  en dat we zo’n goede onderlinge band mogen hebben. HEM ZIJ ALLE EER !!!!!

D.V. zaterdag 8 september hopen we met elkaar het 2e seizoen te openen.  De -12 JV leden worden dan om 12:00 uur verwacht bij de kerk. Rond 17:00 uur hopen we samen met de + 12 JV te gaan eten en we hopen dan rond 18:30 uur klaar te zijn.

Onze eerst verenigingsavond is op D.V. vrijdag 5 oktober van 18:45-20:00 uur. Iedereen die in groep 3-7 zit is van harte welkom.